Étterem ajánló

Trófea Grill étterem, Margit krt.

Trófea Grill étterem, Margit krt.A modern és Európa-szerte közkedvelt svédasztalos menü alkalmazásának lényege a vendéglátó részéről az, hogy a legkülönbözőbb fogások bő választékával, sokféle ínyencfalattal kápráztassa el vendégeit.

A meghívottak pedig kedvükre válogathatnak a finom ínyencségek közül, ki mit – és amennyit csak szeretne. Ez tehát az alapötlete a méltán népszerű „all you can eat” rendszernek, melyet hazánkban a Trófea Grill Étterem tulajdonosai vezettek be elsőként a kilencvenes évek elején. A belvároshoz közel eső, svédasztalos Trófea Grill Éttermek korlátlan étel- és italfogyasztást kínálnak egy időpontonként változó, előre meghatározott árért ebédidőben 2, vacsoraidőben és hétvégén 3 órás időtartamban.

Az étlapon több mint százféle forró és hideg leves, hidegkonyhai termék, majonézes és friss saláta, nemzetközi és magyaros készétel, köret, sajt, pékáru és desszert ínycsiklandó sokasága szerepel.

A Trófea éttermek látványkonyháik után kapták a ’Grill’ jelzőt, hiszen a vendégek minimum tizenkétféle pácolt, nyers húsból, sajtokból és zöldségekből állíthatják össze süttetni kívánt ételeiket, melyeket azonnal elkészítenek számukra az izzó rostlapokon. A fix ár keretén belül szintén korlátlan mennyiségben fogyaszthatóak az asztali borok, csapolt sörök, a pezsgő, a rostos és szénsavas üdítőitalok, az ásványvizek és a kávé.


Trófea Grill étterem, Király u.

Trófea Grill étterem, Király u.A belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek nagy hangsúlyt fektetnek a megújulás képességére, a vendégek igényeinek minél szélesebb körű kielégítésére.

Király utcai éttermünk modern, formatervezett bútorzata, elegáns színvilága csábítja a belváros megannyi bel- és külföldi látogatóját, hogy városnéző körútját megszakítva betérjen egy finom és bőséges ebédre, vagy a pesti broadway-n tett esti színházlátogatás után egy kellemes vacsorára.

A valódi látványélményhez nagyban hozzájárulnak az eredeti olasz receptúra alapján dolgozó, sokéves külföldi tapasztalattal rendelkező pizzaszakácsok is, akik Budapest legjobb pizzáit készítik – immár nem csak helyi fogyasztásra. Itália ízeit ugyanis – a svédasztalon fellelhető ételek és a szintén különleges és egyedi Trófea burgerek mellett – már otthonukban is élvezhetik a házhozszállítás kedvelői.


Trófea Grill étterem, Visegrádi u.

Trófea Grill étterem, Visegrádi u.Visegrádi utcai éttermünk családias hangulatával és változatos kínálatával vonzza új és régi vendégeit egyaránt..

A hazánkba látogató turisták és törzsvendégeink egyaránt rajonganak az időnként feltűnő különlegességekért, mint a Koktél akció, a Vargánya-napok, az Olasz napok, vagy a Biohús-napok.

Visszatérő, de kevés szabadidővel rendelkező vendégeink nagy megelégedésére a jellegzetes Trófeás ízeket már a Visegrádi utcából is házhozszállítjuk.