Svédaszalos rendezvények

A Trófea Grill Étterem rendezvények tökéletes helyszíne

Svédasztal - RendezvényekAki nagyobb társaság számára valaha szervezett már összejövetelt, biztosan találkozott az étkezés lebonyolításának problematikusságával, legyen az családi, baráti vagy céges rendezvény, hiszen a különböző igények kielégítése nem egyszerű feladat.

A svédasztal kiváló lehetőséget nyújt a legkülönbözőbb rendezvények lebonyolítására, mert
kínálata bőségével biztosítja a társaság minden tagjának megelégedését. Nincs szükség egységes menü rendelésére, nem kell alkalmazkodni a különböző étvágyú vendégek igényeihez, és az italfogyasztás mennyisége sem jelent gondot, nagy anyagi megterhelést. A belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermekben (www.trofeagrill.eu) egy fix személyenkénti ár befizetésével a társaság minden tagja számára korlátlan étel- és italfogyasztásra nyílik lehetőség. A több mint százféle finom falatot felvonultató svédasztalon minden korosztály megtalálja a számára vonzó ételeket.
Ételkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a nemzetközi konyha kedvelői épp úgy kedvükre
válogathassanak az ínyencségek között, mint a hagyományos ízek hívei, valamint a reformkonyha követőinek és a vegetáriánusoknak is kedvezzünk.

Az ár tartalmazza a korlátlan italfogyasztást is, mely a rostos és szénsavas üdítőkön, ásványvizeken és kávén kívül az alkoholos italokat is magában foglalja (csapolt sör, asztali bor, pezsgő). Kellemes hangulatú éttermeink nagyobb (akár 180 fős) társaság befogadására is alkalmasak, de kisebb különtermek (40-60 fő) is foglalhatók.

Születésnapi, névnapi ünnepségeken a tortát mi adjuk ajándékba, és zenés köszöntéssel várjuk az ünnepeltet. Húsvéti, karácsonyi rendezvényeiket hangulatos dekorációval, ünnepi kínálattal tesszük emlékezetessé. Szilveszteri partik, esküvők magas színvonalú és megbízható kivitelezését is vállaljuk.
Esküvők esetén igény szerint dupla időintervallummal, kedvezményes árakkal és ajándék tortával kedveskedünk. Asztalfoglaláshoz kérjük, hívja a Kapcsolat menüpontban megadott telefonszámok egyikét, munkatársunk segíteni fog, hogy minden elképzelését megvalósíthassuk.

Rendezvények lebonyolítását külső helyszíneken is vállaljuk, ajánlatkéréshez kérjük, hívja a 06/20 999 5507-es telefonszámot!